Imprimă această pagină
Vineri, 27 Ianuarie 2023 14:24

Campionatul Național de Fotbal al Fermierilor 2023, la start Recomandat

Scris de
Campionatul Național de Fotbal al Fermierilor 2023, la start Foto: Forumul APPR

Forumul Agricultorilor și Procesatorilor Profesioniști din România (APPR) anunță începerea Campionatului Național de Fotbal al Fermierilor, ajuns, în 2023, la cea de-a treia ediție. Evenimentul sportiv al Forumului APPR este un proiect de responsabilitate socială.

„Ne dorim ca această a treia ediție să reprezinte un real succes pentru toți cei implicați. Pe parcursul celor două ediții ale Campionatului Național de Fotbal al Fermierilor am trăit, alături de fermieri și parteneri din domeniu, momente remarcabile, pline de emoție și devotament”, a precizat Alina Crețu, director executiv Forumul APPR.

Foto: Forumul APPR

campionat fotbal fermieri 2

Campionatul Național de Fotbal al Fermierilor 2023 are patru etape, fiecare desfășurându-se conform calendarului de mai jos, cu începere de la ora 10:00:

  • 31 ianuarie: etapa Ialomița – Sala de sport din cadrul Complexului sportiv „1 Mai”;

  • 2 februarie: etapa Constanța – Sala sporturilor „Simona Amânar”;

  • 7 februarie: etapa Timișoara – DAF Junior;

  • 9 februarie: etapa Iași – Hotel Capitol.

Campionatul Național de Fotbal al Fermierilor reprezintă un eveniment sportiv dedicat amatorilor, la care se poate înscrie orice persoană de sex bărbătesc, membru al Forumului APPR.

Foto: Forumul APPR, stânga: Maria Cîrjă - Corteva Agriscience; dreapta - Alina Crețu - Forumul APPR

alina si maria cirja

„Campionatul Național de Fotbal al Fermierilor a pornit de la nevoia de a arăta cine sunt fermierii României și cât de mult sunt implicați în comunitățile locale. Mediul rural reprezintă o provocare pentru dezvoltarea proiectelor sociale și culturale, dar fermierii sunt acolo și se implică activ în susținerea cluburilor sportive, a taberelor de creație, a școlilor și a programelor sociale, educaționale și artistice. Implicarea lor a dus la rezultate reale, iar Campionatul Național de Fotbal al Fermierilor este unul din proiectele care mobilizează oamenii și companiile din agricultura românească”, a punctat Alina Crețu.

Foto: Forumul APPR

trofeu fermieri

 

Abonamente Revista Fermierului - ediția print, aici: https://revistafermierului.ro/magazin/acasa/21-abonament-revista-fermierului-12-luni.html

Citit 883 ori
Mihaela Prevenda

Articole recente - Mihaela Prevenda

Articole înrudite