Marți, 18 Septembrie 2018 14:09

28 de utilaje expune IPSO Agricultură la târgul Agralim - Iași 2018

Scris de
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Compania IPSO Agricultură participă, în perioada 20-23 septembrie, la târgul Agralim 2018, eveniment ce se desfășoară în comuna Lețcani, la 15 km de orașul Iași, pe platforma expozițională Transagropolis.

Alături de utilajele și echipamentele agricole marca John Deere, Kuhn, Manitou și Bednar FMT, la standul A15 al IPSO Agricultură vor fi prezente și halele metalice marca Frisomat. Fermierii care vor trece pragul companiei pot afla informații importante legate de modalitățile de achiziție a utilajelor, disponibilitatea pieselor de schimb, care sunt soluțiile inteligente pe care IPSO le pune la dispoziția agricultorilor, precum și informații referitoare la construcția halelor metalice Frisomat. Totodată, specialiștii de produs au pregătit sfaturi utile pentru exploatarea eficientă a utilajelor și echipamentelor agricole din fermă.

Discuții cu fermierii în cortul FORUM

La această ediție Agralim, specialiștii IPSO Agricultură îi așteaptă pe fermieri de joi și până sâmbătă (20-22 septembrie 2018) în cortul FORUM al expoziției, situat vizavi de standul IPSO, unde pot avea o discuție aplicată pentru identificarea sistemului de irigat ideal ce se pretează cel mai bine în ferma lor. Un alt subiect care va fi abordat în cadrul prezentării este reprezentat de accesul la soluțiile inteligente pentru gestionarea eficientă a resurselor din fermă. Agricultorii sunt așteptați la prezentarea IPSO Agricultură în cortul FORUM, în intervalul 16:00-17:00 (joi) și 14:00-15:00 (vineri și sâmbătă), tema fiind „Viitorul agriculturii românești: sistemele de irigații și soluțiile inteligente”.

Demonstrații în câmp

Alături de prezentarea sistemelor de irigații și a soluțiilor inteligente din portofoliul companiei, demonstrația cu utilaje în câmp reprezintă o altă noutate pe care IPSO Agricultură le-a pregătit-o vizitatorilor târgului ieșean Agralim. Cei prezenți se vor bucura de explicațiile oferite de specialiștii companiei și vor putea vedea direct în câmp de ce sunt capabile utilajele John Deere și echipamentele Kuhn.

În zona de demonstrații poate fi văzut în acțiune sprayer-ul autopropulsat John Deere R4030, iar pentru pregătirea solului vor face echipă bună tractorul John Deere 9RX și cultivatorul Kuhn Performer 4000.

Premiu pentru vizitatorii Agralim 2018 - John Deere X115R

IPSO Agricultură este sponsor oficial al tombolei ce se va desfășura în cadrul târgului Agralim. Pentru a intra în posesia premiului oferit, fermierii care vor ajunge la târgul din Lețcani – Iași trebuie să completeze un talon de participare. Câștigătorul tombolei va intra în posesia unui tractor de tuns iarba John Deere X115R.

Citit 1062 ori