Marți, 18 Septembrie 2018 14:35

NHR Agropartners, prezență importantă la Agralim 2018

Scris de
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

NHR Agropartners participă în perioada 20-23 septembrie 2018 la cel mai mare târg agricol din regiunea Moldovei, Agralim 2018, eveniment desfășurat în comuna Leţcani, judeţul Iaşi.

Pentru achiziţia de utilaje agricole, în cadrul târgului din Moldova, NHR are oferte de finanţare atractive începând de la 0% avans şi cu o dobândă foarte mică, dar şi pachete promoţionale valabile doar pe perioada târgului.

În standul expoziţional de aproximativ 300 de metri pătrați, amplasat în apropierea intrării principale, NHR Agropartners expune utilaje agricole specifice fermierilor din zonă, cuprinzând o gamă largă din utilajele pe care compania le comercializează.

De la firma Deutz-Fahr vor fi tractoare pornind de la 88 până la 336 CP, incluzând un model dedicat lucrărilor în vie sau livezi, precum şi combina de cereale C6206 TS cu turbo separator, de 230 CP, echipată cu header de păioase de 5,4 metri, cu posibilitate de prelungire până la 6,3 metri.

Vedeta standului, modelul de tractor Deutz-Fahr 9340 Warrior cu transmisie variabilă continuă, care uşurează munca operatorului şi contribuie la creşterea eficienţei tractoarelor, corelarea turaţiei motorului şi a vitezei făcându-se automat, în funcţie de sarcină, beneficiază de 3 ani  sau 3.000 de ore garanţie şi ofertă specială de finanţare începând cu 0% avans şi 1,5% dobândă.

Vor fi expuse şi tractoare Deutz-Fahr Seria 6 care reprezintă cel mai bun mix de tehnologie din clasa sa de putere. Deutz-Fahr a dezvoltat Seria 6 pentru ferme mari, medii sau ferme mici, cu 12 modele variind de la 156 la 226 CP, disponibilă în două variante de platforme, trei tipuri de transmisie (TTV, RCShift, PowerShift), două configuraţii de cabină, cu diferite niveluri de confort, precum şi diverse alte opţiuni. Astfel, Seria 6 permite fermierilor să-şi creeze în mod individual cel mai bun mix de tehnologie în această clasă de tractoare, redefinind conceptul de configurabilitate. Modelul expus din această clasă este Deutz-Fahr 6155 de 156 CP, transmisie PowerShift și cabină MaxiVision 2 cu consolă multifuncţională.

Din Seriile 5G şi 5DS vor fi expuse tractoare utilitare special echipate pentru a face faţă provocăriilor atât în ferme agricole, ferme de animale, ferme mixte, cât şi aplicaţiilor din livezi şi vii.

Toate tractoarele sunt dotate cu motoare Deutz cu emisii poluante reduse şi consum mic de combustibil.
De la producătorul britanic JCB va fi expus modelul de încărcător telescopic 536-60 Agri, care poate ridica 3,6 tone la peste 6 metri înălţime. Este dotat cu diverse accesorii, precum furci şi cupe, pentru a acoperi o gamă cât mai variată de cerinţe. Toate încărcatoarele telescopice beneficiază până pe 30 septembrie 2018 de oferta financiară avantajoasă cu 0% dobândă.

De la producătorul Poettinger vor fi expuse  utilaje pentru prelucrat solul: plug cu 6 trupiţe şi grapă cu discuri de 3 metri, respectiv modelele Servo 35S şi Terradisc 3001, ambele mașini beneficiind non-stop de siguranţă împotriva pietrelor şi calitate ridicată a materialelor.
La Agralim 2018, de la firma Sfoggia, NHR Agropartners va aduce semănătoarea pentru plante prăşitoare Sigma 5 pentru porumb şi floarea-soarelui, cu brăzdare cu discuri şi sistem de monitorizare a debitului de boabe pe rând, iar de la  producătorul Dondi va fi expus scarificatorul 807 cu acţionare hidraulică şi 3,5 metri lățime de lucru.

Citit 626 ori