Luni, 14 Mai 2018 14:47

Daea, cetăţean de onoare al comunei Manoleasa din judeţul Botoşani

Scris de
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

În baza unei hotărâri adoptate în luna septembrie 2017 de Consiliul Local Manoleasa, ca urmare a aportului pe care ministrul Agriculturii, Petre Daea, l-a avut în repunerea în funcţiune a sistemului de irigaţii de pe raza comunei, oficialul guvernamental a primit, în sfârșit, distincția de cetățean de onoare.

Diploma care atestă titulatura, precum şi o icoană i-au fost înmânate ministrului de primarul comunei Manoleasa, Cristinel Aroşoaie, duminică, 13 mai 2018, în prezenţa autorităţilor judeţene, a parlamentarilor de Botoşani, dar şi a zeci de localnici.

„Este a doua distincţie, extrem de valoroasă, care pentru mine înseamnă un contract moral cu dumneavoastră. Un contract moral îmi cere mai mult decât până acum, dar sunt în stare să dau, pentru că este de unde, este izvorul conştiinţei mele şi al preocupării mele pentru acest domeniu extrem, extrem de complicat, de complex, dar atât de necesar pentru existenţa umană”, a afirmat Daea.

Duminică, ministrul de resort a efectuat o vizită de lucru la sistemul de irigaţii de la Manoleasa, care a fost repornit, după peste 25 de ani, în vara anului trecut.

Citit 212 ori