Incendiu la o fermă de porci din Slobozia - update 1 - REVISTA FERMIERULUI
Joi, 07 Martie 2019 09:58

Incendiu la o fermă de porci din Slobozia - update 1

Scris de

Arde o fermă de porci din comuna Slobozia, județul Argeș, informațiile de moment fiind că incendiul este unul de proporții.

Cele mai noi date obținute relevă că incendiul a cuprins o hală în care sunt adăpostite utilaje agricole, focarul fiind destul de aproape de două rezervoare cu 10.000 l motorină și de mai mulți saci cu azot.

Amploarea incendiului și potențialul de risc de explozie au făcut ca la fața locului să se deplaseze cinci autospeciale cu apă și spumă, echipaje SMURD și CBRM.

Persoana care a sunat la 112 a declarat că nu există riscul ca flăcările să se extindă la sacii cu azotat. Pe de altă parte, cei de la ISU apreciază că distanța până la sacii cu azotat este de circa 100 de metri. Primarul comunei este însă de altă părere, el precizând presei prezente la fața locului că distanța dintre focar și saci este de doar 50 de metri.

Pompierii aflați la fața locului întâmpină probleme în încercarea lor de a proteja rezervoarele de motorină. Din cauza înălțimii, apa din autospeciale nu poate acoperi în totalitate cele două recipiente cu carburant.

Citit 297 ori

newsletter rf

Revista