Stimularea angajării tinerilor, în dezbatere publică - REVISTA FERMIERULUI
Miercuri, 25 Martie 2020 17:26

Stimularea angajării tinerilor, în dezbatere publică

Scris de

Proiectul de hotărâre privind aprobarea Programului pentru stimularea angajării tinerilor în sectoarele agricultură, acvacultură și industrie alimentară se află în dezbatere publică pe site-ul Ministerului Agriculturii (www.madr.ro).

Cetățenii și instituțiile interesate pot transmite opinii/propuneri/sugestii în termen de zece zile de la data publicării, la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. „Persoanele sau organizațiile interesate care transmit în scris propuneri, sugestii sau opinii cu privire la proiectul de act normativ supus dezbaterii publice vor specifica articolul sau articolele din proiectul de hotărâre la care se referă, menționând data trimiterii și datele de contact ale expeditorului”, precizează MADR. 
Valoarea Programului corespunzătoare anului 2020, conform proiectului de hotărâre supus dezbaterii publice, este 1.000 mii lei în limita sumelor aprobate Ministerului Agriculturii cu această destinație.

Citit 318 ori

Publicitate

banner web nuseed

banner anunt 300x250

TPV RF 300x250 2

DLG ET 2021 rum 336x280px

produsenaturalfermieri

Banner Corteva 2020

Revista