Verificare gratuită a utilajelor, în perioada 8 ianuarie-28 februarie 2018, oferită de Titan Machinery România - REVISTA FERMIERULUI
Luni, 08 Ianuarie 2018 17:00

Verificare gratuită a utilajelor, în perioada 8 ianuarie-28 februarie 2018, oferită de Titan Machinery România

Scris de

Este important ca starea bună de funcționare a utilajelor să fie menținută pe toată perioada anului, dar mai ales pe perioada campaniilor agricole. În perioada 8 ianuarie-28 februarie 2018, Titan Machinery România oferă fermierilor o verificare gratuită a utilajelor din portofoliu. „Echipamentele agricole pe care le comercializăm reprezintă o investiție care oferă încredere în forțele proprii fiecărui fermier. Cu ajutorul acestor utilaje, nu numai că fermierii își sporesc producția, dar își reduc și costurile pe termen lung. Pornind de la proverbul românesc conform căruia: „Omul își face iarna car și vara sanie”, putem spune că sezonul rece este un bun prilej pentru fiecare fermier să verifice și să-și asigure tehnic utilajele agricole pe care le are în fermă, pentru un randament optim, mai ales că acestea vor fi exploatate la potențial maxim în campaniile agricole ce vor urma”, a specificat Bogdan Constantin – specialist PR&Comunicare în cadrul companiei Titan Machinery România.

Combinele, sprayerele, tractoarele sau grapele trebuie verificate și spălate, iar micile defecțiuni reparate cât mai rapid.

Pentru a veni în ajutorul fermierilor din punct de vedere tehnic, Titan Machinery România oferă în perioada 8 ianuarie – 28 februarie 2018 o verificare gratuită utilajelor din portofoliu. Tot ceea ce-i rămâne de făcut fermierului în această perioadă este să apeleze la personalul calificat și la piesele de schimb de origine certificate, contactând reprezentanții Titan Machinery România pentru a programa o verificare.

Peste 70 de unități de service mobile acoperă întreaga țară

Verificarea gratuită a tractoarelor constă într-o diagnoză computerizată, în verificarea filtrelor, uleiului, instalației electrice, climei, încălzirii, scurgerilor de ulei, sistemului de direcție și nu în ultimul rând în orice altă reclamație venită din partea clientului.

Verificarea gratuită a combinelor constă în verificarea lanțurilor, curelelor, elevatorului central, elevatorului de boabe, melcului de retur, melcului de boabe, încălzirii, filtrelor, uleiului, scurgerilor de ulei.

Verificarea gratuită a cultivatoarelor constă în verificarea dălților, cuțitelor, rulmenților și discurilor.

Pentru a facilita aceste intervenții în perioada de iarnă, Titan Machinery România are pregătită o flotă de peste 70 de unități de service mobile, distribuite strategic în cele nouă centre regionale integrate, ce asigură o acoperire completă a țării din punctul de vedere al proceselor de service. „Fiecare echipament care pleacă la fermier este verificat în prealabil printr-un program special PDI (Pre Delivery Inspection) care are în vedere peste 120 de puncte și aspecte tehnice de verificat. Fiecare echipă de service este disponibilă pentru o informare corectă și completă asupra operațiunilor de servisare sau opțiunilor de echipare. Echipa de tehnicieni a companiei Titan Machinery România beneficiază de o experiență semnificativă și de o înaltă pregătire tehnică în cadrul celor 20 de programe de training susținute la sediile partenerilor noștri din Europa: Case IH, Case Construction, Väderstad etc.

Este bine înțeles faptul că proprietarii utilajelor sunt primii care pot controla mentenanța și menține starea perfectă de funcționare a utilajelor pe care le exploatează. De aceea este bine de știut că orice problemă apărută la utilaje trebuie rezolvată înainte ca acestea să fie depozitate pentru sezonul rece. Indiferent că este vorba despre o piesă uzată, o roată defectă, un disc rupt sau o problemă mai mare, acestea trebuie reparate la timp”, a precizat Bogdan Constantin. El a adăugat că este importantă, de asemenea, curățarea tuturor mașinilor agricole, nu numai curățarea tractoarelor și a combinelor. De pildă, semănătorile trebuie și ele curățate cu atenție, mai ales pe rampele de vacuum și pe paleții turbosuflantei, iar mașinile de erbicidat trebuie să fie depozitate cu instalațiile de pulverizat curate. Totodată, este recomandat ca utilajele, ori să fie depozitate într-un loc în care temperatura să nu scadă sub pragul de îngheț, ori apa să fie protejată cu un antigel.  

„Toate aceste bune măsuri de pregătire a utilajelor pentru sezonul rece pot ajuta fermierul să economisească bani pe termen lung, întrucât le va menține noi mai mult timp și va avea o eficiență maximă a productivității”, a punctat reprezentantul Titan Machinery România, Bogdan Constantin.

Citit 400 ori

Publicitate

revista fermierului 300x250

produsenaturalfermieri

Banner Corteva 2020

Revista