Colega noastră Mihaela Prevenda are nevoie de ajutorul vostru! Este timpul s-o ajutăm. Acum! - REVISTA FERMIERULUI
Luni, 31 Iulie 2017 12:10

Colega noastră Mihaela Prevenda are nevoie de ajutorul vostru! Este timpul s-o ajutăm. Acum!

Scris de

Nu voi folosi cuvinte prețioase într-o situație ca aceasta, chiar dacă e vorba de colega noastră Mihaela Prevenda, în condițiile în care munca de gazetar mi-a îndreptat pașii cu ani în urmă către Spitalul Fundeni și, după o zi de povești (de viață?), anumite lucruri s-au întipărit în memoria de lungă durată pentru totdeauna; mulți dintre voi știu deja ce înseamnă boala în România.

Situația este clară: sora Mihaelei, Luminița, are cancer, o formă de netratat în țara noastră. Simplu. Dureros pentru familie și prieteni. Un alt caz din cele aproape 80.000 înregistrate anual.

De aceea, voi, cei care învârtiți sute de mii și milioane de euro, poate găsiți ceva prin trăistuța voastră și de această dată, pentru sora unui gazetar îndrăgit de mulți.

Precizez că am avut acordul verbal al Mihaelei pentru a posta acest anunț.

Mesajul netrunchiat al colegei noastre, mai jos:

„Nu am cuvinte să vă mulțumesc celor care îi dați o șansă la viață Luminiței, sora mea. Am ajuns cu Lumi la Spitalul Universitar din Zurich pentru a începe tratamentul care să-i salveze viața. Din suflet vă mulțumim și vă dorim sănătate!

Sora mea a fost diagnosticată cu cancer de glandă suprarenală, o boală extrem de rară și care, după luni de zile, în România s-a constatat că nu poate fi tratată. Luminița Prevenda are 39 de ani, este o luptătoare, o optimistă... și în acest moment zâmbește. Vă zâmbește vouă, celor care o sprijiniți să fie aici, și îi zâmbește vieții. Orice ajutor, cât de mic, este important pentru zâmbetul Luminiței.

Dovada este faptul că am ajuns la prima etapă din tratament. Vă mulțumim din inimă!

Donații pot fi făcute în următoarele conturi Banca Transilvania:
PREVENDA LUMINITA GABRIELA - CNP2770926510081
CONT EURO: RO52BTRLEURCRT0405384101
CONT LEI: RO05BTRLRONCRT0405384101”.

Sănătate, și din partea noastră!

Citit 4575 ori

Publicitate

Agricover 2020

revista fermierului 300x250

DLG ET 2021 rum 336x280px

produsenaturalfermieri

Banner Corteva 2020

Revista