Procesele de lucru implicate în configurarea, operarea și mentenanța combinelor New Holland TC, CX5&6, CX7&8 și CR, explicate cu ocazia „Harvest Masters – Specialiștii Recoltării” - REVISTA FERMIERULUI
Luni, 29 Mai 2017 18:35

Procesele de lucru implicate în configurarea, operarea și mentenanța combinelor New Holland TC, CX5&6, CX7&8 și CR, explicate cu ocazia „Harvest Masters – Specialiștii Recoltării”

Scris de

Potrivit comunicatului de presă al AgroConcept, după finalizarea noului stagiu de pregătire efectuat prin intermediul programului destinat operatorilor de mașini de recoltat New Holland - „Harvest Masters – Specialiștii Recoltării” -, fermierii (selectați în baza unor criterii interne) vor avea acces la campanii promoționale de service și piese de schimb dedicate.

Conform documentului remis la redacție, programul „Harvest Masters – Specialiștii Recoltării” este destinat operatorilor de mașini de recoltat New Holland și vine în folosul acestora printr-un modul de instruire ce include prezentarea în detaliu a produselor și serviciilor New Holland, oportunități de achiziții viitoare și un nivel ridicat de asistență și suport din partea AgroConcept, atât înainte și în timpul campaniei de recoltare, cât și după finalizarea acesteia.

„«Harvest Masters – Specialiștii Recoltării» este un program exclusiv, ceea ce înseamnă că fermele participante sunt selectate în baza unor criterii interne, iar după finalizarea acestui stagiu de pregătire, fermierii vor avea acces și la campanii promoționale de service și piese de schimb dedicate.

Odată înrolați în acest program, fermierii vor beneficia de pachetul de beneficii la înscriere – materiale de prezentare ale fabricii de mașini de recoltat New Holland din Zedelgem, Belgia, materiale comerciale cu promoții la piesele de schimb uzuale din campania de recoltare care pot fi achiziționate cu un discount de cel puțin 25% până în luna iulie 2017 (curele, elemente de tăiere, elemente de prindere în trei puncte, lanțuri, bucșe, pompe și valve hidraulice, site, tocătoare, aer condiționat și ventilație) și cadouri de bun-venit, precum și prezentarea teoretică a companiei New Holland, modulul de training ce presupune instruirea practică a operatorilor pe mașini de recoltat și prezentarea echipei de service și piese de schimb pe fiecare zonă a țării.

Prin acest program, AgroConcept își propune să le fie cât mai aproape utilizatorilor de mașini de recoltat New Holland și să îi asigure de sprijinul permanent în dezvoltarea fermelor pe care le administrează”, se afrimă în comunicatul de presă.

Programul a ajuns la operatorii din fermele mari ale țării printr-o serie de nouă evenimente de prezentare în luna mai în șapte județe ale țării – Ilfov, Olt, Brăila, Constanța, Iași, Cluj și Timișoara. În cadrul acestor prezentări, specialiștii de produs AgroConcept vor explica procesele de lucru implicate în configurarea, operarea și mentenanța combinelor New Holland din seriile TC, CX5&6, CX7&8 și CR.

Despre AgroConcept Impex

AgroConcept este filiala locală a Gemila GmbH, importator și distribuitor exclusiv New Holland Agriculture în România de la 01.01.2016. Din portofoliul companiei mai fac parte Kverneland, Casella și Kaeser Compresoare.

Principalele domenii de activitate ale companiei sunt comercializarea de echipamente agricole, asigurarea unui serviciu complet de asistență și furnizarea de soluții financiare avantajoase. Detalii, pe www.agroconcept.ro.

Despre New Holland Agriculture

Reputația New Holland Agriculture este construită pe baza succesului clienților, producătorilor de cereale, crescătorilor de animale, antreprenorilor, viticultorilor și inginerilor agronomi. Aceștia pot beneficia de cea mai largă gamă de produse inovatoare și servicii: o linie completă de echipamente, de la tractoare la mașini de recoltare, completate de servicii financiare personalizate de la specialiști în agricultură. O rețea de distribuție profesionistă la nivel mondial și angajamentul New Holland pentru excelență garantează fiecărui client o experiență unică. Pentru mai multe informații despre New Holland accesați www.newholland.com

New Holland Agriculture este un brand CNH Industrial N.V. (NYSE: CNHI / MI: CNHI), un lider global în sectorul bunurilor de capital, cu experiență în domeniul industrial, o gamă largă de produse și o prezență la nivel mondial. Mai multe informații despre CNH Industrial pot fi accesate online pe www.cnhindustrial.com

Citit 1235 ori

newsletter rf

Publicitate

agri trade summit

21C0027COMINB CaseIH Puma 185 240 StageV AD A4 FIN ro web 300x200

FMC banner site

T7 S 300x250 PX

Banner Corteva 2020

 

GAL Danubius Ialomita Braila

GAL Napris

Revista