Iulian Ciobanu, noul director general Syngenta România & Republica Moldova - REVISTA FERMIERULUI
Joi, 01 Septembrie 2022 11:13

Iulian Ciobanu, noul director general Syngenta România & Republica Moldova Recomandat

Scris de

Syngenta Agro în România are, începând cu 1 septembrie 2022, un nou director general. Iulian Ciobanu, director național de vânzări semințe Syngenta România și Republica Moldova, preia funcția de conducere a companiei pentru România și Republica Moldova.

Iulian Ciobanu are o experiență de peste 12 ani în agribusiness-ul din România, și este din septembrie 2014 parte din echipa Syngenta România și Republica Moldova. El este absolvent al Universității Spiru Haret, specializare Finanțe și Bănci. „Sunt mândru și onorat să fiu parte a uneia dintre cele mai puternice echipe din agribusiness - echipa Syngenta România și Republica Moldova. Prioritățile mele sunt continuarea dezvoltării parteneriatelor cu fermierii și distribuitorii noștri, și întărirea relațiilor cu organizațiile din industrie, autorități și mass-media pentru dezvoltarea sectorului agricol și a recunoașterii importanței acesteia. Vom continua să investim în dezvoltarea specialiștilor Syngenta, și vom continua să aducem în România și Republica Moldova cele mai noi și inovative produse și tehnologii pentru ca experiența cu Syngenta să fie îmbunătățită continuu”, a declarat Iulian Ciobanu.

Sergiu Staicu, care a ocupat poziția de director general în ultimii cinci ani, va prelua poziția de manager Strategie și Portofoliu Semințe pentru Europa, Africa și Orientul Mijlociu în cadrul companiei. „Vreau să le mulțumesc tuturor partenerilor noștri - fermieri, distribuitori, organizații din industrie, autorități și mass-media pentru colaborarea deosebită avută în toți acești ani și pentru tot ceea ce am realizat împreună. A fost o perioadă de dezvoltare accelerată a activității Syngenta în România, cu rezultate remarcabile. Cea mai mare împlinire este că am reușit să construim în această perioadă o echipă unită, pasionată, bine pregătită, și mereu aproape de fermieri. Fără angajamentul și implicarea colegilor mei aceste realizări nu ar fi fost posibile. Mă înclin și vă mulțumesc tuturor! Desigur, din noul rol voi continua să fiu un susținător activ al agriculturii din România”, a declarat Sergiu Staicu.

Citit 842 ori

newsletter rf

Publicitate

21C0027COMINB CaseIH Puma 185 240 StageV AD A4 FIN ro web 300x200

biofest grafica

T7 S 300x250 PX

Banner Agroimpact Viballa 300x250 px

GAL Danubius Ialomita Braila

GAL Napris

Revista