Boualem Saidi preia conducerea Bayer România, Bulgaria și Republica Moldova - REVISTA FERMIERULUI
Vineri, 01 Aprilie 2022 12:18

Boualem Saidi preia conducerea Bayer România, Bulgaria și Republica Moldova Recomandat

Scris de

Boualem Saidi este noul Senior Bayer Representative (SBR) pentru Grupul de Țări România, Bulgaria și Republica Moldova și director general al Bayer România, aceste responsabilități adăugându-se celor actuale, ca director al Diviziei Crop Science.

Începând cu data de 1 aprilie 2022, Boualem Saidi preia conducerea Bayer România, Bulgaria și Republica Moldova de la predecesoarea sa, Sercin Giray, care își va continua activitatea ca Head of Performance & Community Management în cadrul Departamentului Group Finance din Leverkusen.

Boualem Saidi s-a alăturat Grupului de Țări Bayer România, Bulgaria și Republica Moldova în iulie 2020, împreună cu familia sa. De atunci el este la conducerea Diviziei Crop Science a Bayer, coordonând operațiunile de business pentru Grupul de Țări. Este agronom de formare și este în Bayer de 27 de ani, mai ales în roluri comerciale și de management general, la nivel de țară, regional și global. În acest timp, a lucrat în diferite părți ale lumii, învățând și contribuind la dezvoltarea agriculturii în Europa, Africa și Asia. Înainte de a se muta în România, Boualem Saidi a condus departamentul SeedGrowth din cadrul Global Asset Management la Bayer, cu sediul în Germania.

„Sunt onorat și simt o mare responsabilitate să mă alătur și să conduc Grupul de Țări România, Bulgaria și Republica Moldova, în noul meu rol de SBR. Este o perioadă de schimbări și provocări pentru noi toți, inclusiv în cadrul Bayer și privim înainte cu speranță și încredere. Am găsit aici o echipă cu adevărat rezistentă, pasionată și dedicată, dornică să învețe și să contribuie; și asta a arătat că suntem Mai Puternici Împreună, ca O Echipă, indiferent de provocările cu care ne confruntăm! Bayer este lider în științele vieții și va continua să deservească fermierii, pacienții și profesioniștii din domeniul sănătății din România, Bulgaria și Republica Moldova, prin diviziile sale Crop Science, Pharmaceuticals și Consumer Health. Doar câteva companii sunt atât de bine plasate ca Bayer pentru a contribui atât la îmbunătățirea sănătății umane, cât și la hrănirea populației globale în creștere. Vom rămâne fideli viziunii noastre, , mai ales acum, când provocările actuale nu au făcut decât să crească importanța activităților noastre, în agricultură și asistență medicală, pentru oamenii din jurul nostru”, a declarat Boualem Saidi, cu ocazia numirii sale.

 

Abonamente Revista Fermierului - ediția print, aici: https://revistafermierului.ro/magazin/acasa/21-abonament-revista-fermierului-12-luni.html

Citit 388 ori

newsletter rf

Publicitate

21C0027COMINB CaseIH Puma 185 240 StageV AD A4 FIN ro web 300x200

FMC banner site

T7 S 300x250 PX

Banner Corteva 2020

Banner KV AGRI SUMMIT 300x250px

GAL Danubius Ialomita Braila

GAL Napris

Revista