Agribusiness 4.0, târg virtual de agricultură - REVISTA FERMIERULUI
Marți, 27 Aprilie 2021 10:15

Agribusiness 4.0, târg virtual de agricultură

Scris de

Timp de două zile, 20 și 21 mai 2021, în cadrul celei de-a doua ediții a târgului virtual de agricultură Agribusiness 4.0, organizat de agenția Godmother, vor avea loc dezbateri susținute de experți în domeniul tehnologiilor pentru agricultură și oficiali români cu responsabilități în dezvoltarea politicilor și strategiilor în domeniu.

„Ediția-maraton este dedicată soluțiilor digitale și de precizie pentru piața de agribusiness din România și, în același timp, ajută la dezvoltarea de parteneriate cu toți marii jucători implicați în domeniul agricol: sectorul de afaceri, instituții publice etc”, precizează Valentin Văcăruș, director general Godmother, adăugând că sesiunile care acoperă subiecte de actualitate din industria agricolă au incluse demonstrații succesive ale celor mai performanți fermieri, dar și testări de produse, sisteme de irigații, softuri pentru managementul de fermă, senzori și sisteme de colectare de date, precum și utilaje și echipamente dedicate.

Fermele Grup Șerban, Frizon Grup și Agricost Adahra sunt prezente cu filmări din teren realizate la culturile de primăvară 2021.

Cum funcționează zona de Expo Hall și ce beneficii aduce Agribusiness 4.0

Târgul este organizat pe platforma digitală VirtualAgro, dezvoltată de agenția Godmother, și permite fermelor și companiilor să aibă standuri virtuale în care să își prezinte portofoliul de produse, să propună campanii de discount și să intre în contact direct prin chat și webcam cu reprezentanții firmelor interesate.

Interacțiunile live pun în timp real la dispoziția utilizatorilor funcționalități și activități organizate în cadrul unui eveniment agricol.

Pentru vizitatori, înscrierea este gratuită și asigură participarea automată la cele două tombole cu premii susținute de organizator, iar pentru expozanți costul este mic în comparație cu varianta clasică a unui târg de agricultură.

Companiile care s-au alăturat târgului virtual Agribusiness 4.0 sunt: Corteva Agriscience, EIT Food, FMC Operational Romania, Limagrain, Michelin, Syswin Solutions, iar partenerii instituționali ai târgului sunt: APIA, AFIR, USAMV București, USAMV Timișoara, INCD - IBA și INMA.

Citit 336 ori

Publicitate

21C0027COMINB CaseIH Puma 185 240 StageV AD A4 FIN ro web 300x200

TPV RF 300x250 2

produsenaturalfermieri

Banner Corteva 2020

GAL Danubius Ialomita Braila

GAL Napris

Revista